hypnose for sukkertrang

Hypnoseterapi Horsens
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL øget LIVSKVALITET og energi

Hypnoseterapi Horsens

Det er meget svært at slippe af med sukkertrangen. Jeg har over 10 års erfaring med at håndtere sukkertrang. Dette er en af ​​mine nøglefærdigheder, med masser af positiv feedback.

Kom af med sukkertrangen med hypnose Horsens

Trænger du til sukker efter at have spist? Vil du have lidt sødme, når du er træt? Eller får du hovedpine, hvis du ikke drikker din daglige cola? Og din lyst til får dig til at svede? Sukkertrang hypnose Horsens: J-hypnose har udviklet en effektiv procedure for sukkertrang, som omfatter to hypnosebehandlinger, adgang til gratis lydfiler og hypnosemetoder, som du skulle bruge senere. Denne proces hænger sammen, så den har en yderst positiv effekt og gode og varige resultater.

Hypnoseterapi sukkertrang Kolding:

Mere end halvdelen af ​​den danske befolkning er i øjeblikket overvægtig eller fede, og flere og flere mennesker står over for dette problem. En mulig årsag er sukkertrang. Når du er følsom over for sukker i længere tid, kan det have alvorlige konsekvenser for dit helbred. Type 2 diabetes (mid-life diabetes) Åreforkalkning og blodpropper er også blandt de sygdomme, man kan få, hvis man indtager for meget sukker. Mange livsstilssygdomme kan være dødelige, så tag handling, hvis du føler, at du indtager for meget sukker. Sukker, hvis det indtages i lang tid, kan være vanedannende. Dette er belønningscentret, der aktiveres, efterhånden som du vænner dig til sukkeret, og signalstofferne frigives som belønning.

Hjælp til sukkertrangen

J-Hypnote: På min egen klinik har jeg behandlet sukkertrang og -vaner med stor succes i over 10 år. Dette er et veltilrettelagt kursus, der er skræddersyet til dine behov. Hvis sukkertrang ikke er dit hovedproblem, kan du også have gavn af vægttabsterapier og i nogle tilfælde gastric-band hypnose.

Hvorfor vælge J-hypnose?

Jeg udveksler løbende erfaringer med kollegaer på området og holder mig ajour med informationer på området, herunder kurser. Cirka 4 gange om året bliver jeg visiteret af andre kollegaer og mine behandlinger bliver løbende evalueret. Hvis du vil, kan du også dykke ned i mit arkiv af gratis hypnose lydfiler her. Du er altid velkommen til at kontakte mig på hypnoseklinikken på 30502503 eller jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Kolding
sukkertrang