Gastric-band hypnose

Hypnoseterapi Horsens
VEJEN TIL ØGET SELVVÆRD OG VÆGTTAB

Hypnoseterapi gastric-band Horsens

Siden 2010 har jeg mestret konceptet “gastric-band hypnose” og brugt behandlingsmetoden med stor succes. Gastric banding er en hypnotisk behandling til svært overvægtige og er især effektiv til dem, der ønsker at tabe sig.

Gastric-band hypnose:

De færreste i Danmark arbejder med Gastric-band hypnose. Behandlinger for svært overvægtige mennesker der har prøvet mange måder at tabe sig på. Med en gastric-band træder du til og ændrer dramatisk din mæthedsfornemmelse, så du føler dig mæt med små portioner og nærmest føler dig ubehag til mode, hvis du spiser mere. Denne behandling er meget effektiv og bør kun bruges af personer, der er overvægtige, og som betragter gastrisk bypass-operation som en sidste udvej. Behandlingsforløbet er tilrettelagt klienten og er et intenst forløb på ca. 6 behandlinger. Hver klient modtager en behandlingsplan og forskellige parametre måles ved hver konsultation. Alt fra BMI (body mass index), fedtprocent, muskelmasse og meget mere.

Hypnose Horsens vægttab

Ikke alle klienter er i denne behandlingsgruppe, men kun en lille ændring i vaner er nødvendig. Det kan være trang til kager, is eller sodavand (sukkertrang). Dette er den mest almindelige behandlingsform – ønsker du blot en lille forandring, som kan have stor betydning for din glæde og dit helbred, så kan hypnose være yderst effektiv. Jeg har målrettet disse gastrisk hypnose behandlinger og udviklet denne behandling gennem mange års erfaring, og jeg praktiserer hypnose for at få de effektive resultater af gastrisk band hypnose. 

Hypnose gastric-band Horsens:

Jeg har stor erfaring med hypnose og har haft stor succes i over ti år i min egen hypnoseklinik i Vejle. Dette er ikke en præstation i sig selv. Jeg opdaterer konstant mine oplysninger og forbedrer mine hypnoterapifærdigheder. Cirka fire gange om året bliver vi tjekket og evalueret af vores branchekolleger. Har du et spørgsmål? Hvis du har spørgsmål om mavebåndet 30502503, er du velkommen til at kontakte mig til enhver tid eller udfylde min kontaktformular. Vi er tilgængelige uden for normal åbningstid.

Hypnose Kolding
Vægttab hypnose Kolding