Behandling af rygeog snus-stop

Hypnoseterapi
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL ØGET LIVSKVALITET OG FORANDRINGER

RYGESTOP HYPNOSEterapi HORSENS

Rygestop Horsens Hypnose: Med over 10 års erfaring i egen klinik har jeg med succes behandlet hypnotisk rygestopterapi, og det er en af ​​mine kernekompetencer. Derfor kan du roligt vælge j hypnosebehandling for at hjælpe dig af med trang og rygning. J-hypnose har sit eget rygestopprogram, bestående af 2 behandlinger, med ca. en uges mellemrum plus en gratis lydfil og adgang til et komplet arkiv af gratis hypnose-lydfiler. Efter to behandlingsforløb er du ikke længere afhængig eller har lyst. Hvis lysten vedvarer efter et stykke tid, er en del af behandlingsforløbet, at du kan få gratis hypnoterapi til rygestop i Kolding, hvis det er nødvendigt. Alt dette for 2.000 kr. Hvis du vil være helt røgfri uden abstinenser eller trang, så er hypnose meget effektiv uden bivirkninger. I modsætning til andre rygestopbehandlinger er hypnose ikke giftig (ligesom nikotinpræparater).

snusbehandling: Snus er blevet meget populært, især blandt helt unge. snus er IKKE ufarligt, selvom du ikke får røgen ned i lungerne, gør det meget skade. Tandkød kan ætses, og kræft i mundvige og svælg er blevet opdaget ved brug af snus. Gennem mit arbejde i Norge har jeg også beskæftiget mig med snusafhængighed, som også er meget udbredt. At behandle snus er som at holde op med at ryge. Dette er en behandling, der foregår to gange med ca. en uges mellemrum fri adgang til hypnoselydfilerne samt efterfølgende behandlinger, hvis du har brug for dem. Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail, gennem min kontaktformular eller på telefon: 30502503. Du kan læse mere om snus her.

Der er en falsk påstand om, at e-cigaretter og vaping er harmløse. Vaping er både vanedannende og den anvendte væske indeholder en ukendt mængde forskellige stoffer, desværre ikke kontrolleret af nogen instans, så man ved ikke hvad der er i den. Det er rigtigt, at det indeholder nikotin, som er stærkt vanedannende. Nikotin er også et nervegift, som kan passere gennem en kvindes foster og direkte til fosteret. I dampen er der mange andre stoffer, der gør os afhængige, men ifølge beskrivelsen ved ingen præcis, hvad de indeholder. Behandlingen for vaping og e-cigaretter er den samme som ved rygestop. Du får to behandlinger, med ca. 1 uges mellemrum, gratis hypnose lydfiler, og derefter de behandlinger, du har brug for. Kontakt venligst klinikken for mere information.

Hvorfor J-hypnose?

Gennem mere end ti års arbejde i min egen klinik er jeg kommet frem til målrettede behandlinger til mennesker, der gerne vil af med nikotinen. Jeg bliver konstant evalueret af andre på området og holder mig selv og andre kurser ajour. Du er velkommen til at kontakte Horsens Hypnose på J-hypnose på 30502503 eller mail: jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Kolding
Rygestop Hypnose Kolding