LAV SELVVÆRD HORSENS

Hypnose Horsens
Ved J-HYPNOSE
Øget selvværd og livskvalitet
HYPNOSEBEHANDLING AF LAVT SELVVÆRD

I over ti år har jeg behandlet mod lavt selvværd med hypnose i min klinik. Hypnose er en yderst skånsom og effektiv behandlingsform for netop dette problem. Mangel på selvtillid og selvværd kan vise sig på mange forskellige måder. “Hvor mange mennesker elsker os”. Manglende selvtillid kan være negative tanker om dig selv eller tro, at du er dum eller uintelligent. Det kan gå tilbage til din barndom, uanset om du blev mobbet eller udelukket i skolen eller af en tæt på dig. Du kan også blive kritiseret af din partner, som holder dig i sine arme. Uanset årsagen kan lavt selvværd helbredes med hypnoterapi.

ER DU RAMT AF LAVT SELVVÆRD?

Du bør altid behandle tilstanden, så snart den har eksisteret i et stykke tid, jo tidligere behandlingen er, jo større er chancen for en hurtig og effektiv behandling. Det er vigtigt at gøre noget ved problemet, da det i sidste ende kan blive til depression eller i nogle tilfælde angst. Derfor er det vigtigt at vide, om du udviser lavt selvværd. Hypnoterapi mod dette er både effektiv og beroligende. I den dybdegående forsamtale følger jeg op på problemstillingen og arbejder sammen om at finde en løsning, der virker for dig. De fleste tilfælde kan behandles med 2 eller 3 behandlinger. Kontakt klinikken på 30502503. Og er du i tvivl om, hvorvidt hypnose er det rigtige for dig, skal du helt sikkert kontakte mig, jeg kan kontakte dig indtil kl 21.00 . Du kan også aftale en gratis indledende konsultation for at vurdere, om hypnose er det rigtige for dig. Du kan også udforske mine gratis hypnosefiler.
 

Hvorfor vælge J-hypnose?

Jeg har en masse erfaring om dette emne, og jeg har målrettet det i over ti år. Jeg har et stort netværk af terapeuter og estimatorer. Fire gange om året bliver jeg evalueret og kommenteret af mine kollegaer om kvaliteten af ​​mine behandlinger. Du kan læse mere om lavt selvværd HER. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på 30502503 eller på e-mail jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Kolding
lavt selvværd Kolding