Find vejen til forandringer der vare livet for et øget velvære - alt starter her

Hypnoseterapi og hypnose Horsens

I over ti år har jeg praktiseret  hypnose og hypnoterapi i min klinik i Vejle. Behandlingerne er både effektive og skånsomme og jeg behandler forskellige livsstilsproblemer såsom vægttab, sukkertrang, rygeafhængighed og forskellige psykiske udfordringer. Hypnoterapi har øjeblikkelige og langvarige virkninger. For hver klient foretages en individuel vurdering forud for behandlingen. Hvis jeg føler, at hypnose ikke er løsningen, vil jeg anbefale en anden aktør.

I løbet af de sidste par år på min egen klinik har jeg oparbejdet et væld af erfaring inden for hypnoterapi. Hypnoseklinikken ligger roligt og trygt i hjertet af Vejle, kun fem minutter fra banegården og med parkering lige uden for døren. Det er også muligt at handle privat i Kolding. Herunder kan du se nogle af de nævnte behandlinger.

Hvis du står over for en udfordring, der ikke er beskrevet nedenfor eller under fanen Behandlinger, så kontakt mig, så vi sammen kan diskutere dine specifikke problemer. På denne side kan du også finde et bibliotek med gratis hypnose lydfiler, der kan stå alene eller bruges som en del af en behandling.

hypnose mod Vægttab og Sukkertrang

Hypnose til vægttab kan være yderst effektiv. Der foretages ændringer i forskellige indstillinger. Kan blandt andet fremkalde ændringer i mætheden, så man meget hurtigere føler sig mæt. Du kan også ændre sukkertrangen ved hypnose eller behovet for et hurtigt kalorieindtag. Uanset om det er sukker eller hvidt brød. Ikke to klienter er ens, så giv ekstra tid til din første behandling, så I sammen kan udarbejde din behandlingsplan og dine forventninger.

Hypnose rygestop Horsens

J-hypnosis har udarbejdet et rygestopkursus, der omfatter to behandlinger med cirka en uges mellemrum og fri adgang til et bibliotek med gratis hypnosefiler. Derudover kan der ydes yderligere behandlinger, hvis behovet opstår, disse behandlinger er gratis, når du afslutter dit rygestopforløb.

Hypnoseterapi angst Horsens

Terapi mod angst

Der findes mange former for angst, lige fra generaliseret angst til simple fobier, og hypnose mod angst er en effektiv behandling for de fleste typer. Hvis du har “milde” angstsymptomer, burde en eller to behandlinger være nok. Har du spørgsmål til behandling af angst med hypnose, er du velkommen til at kontakte mig.

araknofobi

Behandlingen af ​​fobier er effektiv, og behandlingen af ​​fobier med hypnose er særlig effektiv. Fobien er sjældent en rationel tilstand, men den kan være ret ubehagelig, hvorfor hypnoterapi kan være effektiv. Hvis du ønsker mere information, så tøv ikke med at kontakte mig.

Øvrige hypnosebehandlinger

Så udover de nævnte hypnosebehandlinger er der mange andre problemer, som kan behandles med hypnose. Alkoholproblemer, manglende sexlyst, jalousi og meget mere. Du kan kontakte for mere information eller spørgsmål. Husk, at hvis din tilstand er så alvorlig, at du ikke kan klare eller planlægger at leve, skal du kontakte din egen læge eller den nærmeste skadestue.

booking Kolding

eickhardt

30502503