Kom til Jacob for at lægge kager, slik og sodavand på hylden … ærligt, så var jeg skeptisk. (har prøvet meget andet), men køre nu på min 3 uge, uden trangen til kager, slik og sodavand … der uddeles udelukkende topkarakter herfra.

Jeg har været i behandling hos Jacob, da jeg har døjet en del med mareridt og generel uro når jeg skulle i seng. Efter et par behandlinger hos Jacob, sover jeg nu næsten helt uden problemer. Der er nu kun få dage i en måned, hvor jeg ikke sover ordentlig. Hvor jeg førhen ikke har haft en god nattesøvn i næsten 15 år. Men så hiver jeg Jacobs lyd fil frem, som er lavet specielt til mig og vupti er der ro igen. Jeg føler næsten jeg har fået mit liv tilbage som nu indeholder langt mere overskud og positivitet.
Så kan klart anbefale de trygge og varme rammer hos Jacob.

Jeg vil give Jacob min varmeste anbefaling
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Min teenagedatter har kæmpet sig gennem angst, hyperventilering og søvnløse nætter når en aflevering, eller en af de utallige prøver de unge mennesker i en tidlig alder bliver stillet over for stod for døren. Hendes kæmpe forventninger til sig selv var en fjende for hendes krop.
Jacob rakte ud og efter 2 sessioner ledte han hende igennem og af med angsten.
Tak for hjælpen Jacob.

Der findes flere på Facebook og Google