hypnoseterapi vægttab Horsens

Hypnoseterapi
Ved J-HYPNOSE
Vejen til sundere livskvalitet

Vægttab hypnose Horsens

Mere end halvdelen af ​​den danske befolkning er svært overvægtige eller fede. Det er en markant stigning på få år. Hvis du er overvægtig, kan kampen mod vægten blive overvældende, og du er derfor mere tilbøjelig til at opgive at tabe dig. Overvægt kan have uforudsigelige konsekvenser. Hjerte-kar-sygdomme, blodpropper, åreforkalkning, type 2-diabetes og nogle kræftformer. Som sådan kan hypnose være et godt værktøj for dem, der ønsker at tabe sig. Det er både effektivt og skånsomt og giver dig mulighed for at ændre dine spisevaner. Du kan også lægge vægt på motion og bevægelse i din dagligdag, så din motivation bliver boostet i takt med at du taber dig.

Manglende selvværd?

Overvægt fører ofte til lavt selvværd, skam over dit udseende og vægt og en tendens til at leve et lukket liv. Du er også mere tilbøjelig til at lide af depression, hvis du er overvægtig. Alle disse parametre er målrettet i behandlingen af ​​overvægt ved hypnose. Og fokus er på et bedre liv og en bedre livskvalitet.

Vægttab Horsens hypnose

Hypnose er både effektiv og skånsom og en sund behandlingsform, da den ikke har nogen bivirkninger. Da der er mange forskellige årsager til overspisning, kan det ofte være svært at vurdere antallet af nødvendige behandlinger, men det er normalt. 3 behandlinger inden afslutning. Men der laves en individuel behandlingsplan og sammen sætter vi mål. Du får også adgang til et arkiv af gratis hypnose-lydfiler

Hvorfor J-hypnose?

Jeg har over 10 års erfaring med behandling af overvægt og vægttab med hypnose i Vejle. Og mine målrettede behandlinger, specifikke for hver enkelt klient. Jeg har haft stor succes med vægttabsterapi. Jeg bliver ca. testet fire gange om året af kollegaer på området og holdt sig ajour med information om området og andre kurser.

Har du spørgsmål om vægttab? Du kan altid ringe til klinikken på 30502503, jeg tager telefonen hver dag fra 9-21. Du kan også maile til jacob@j-hypnose.dk

Hypnose Kolding
vægttab Kolding