Hypnoseterapi eksamensangst

Hypnose behandling Horsens
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL STØRRE SELVVÆRD
Eksamensangst hypnose Horsens

Mange kender følelsen af ​​angst før en eksamen. For nogle mennesker bliver nervøsiteten til angst under selve eksamen, hvilket kan være utroligt frustrerende og invaliderende i den situation, man skal til. Få dage før eksamen har du problemer med at sove, ryste hænder og hjertebanken. Det er ikke kun eksamener, der kan give angst. Hvis du også skal arbejde i andre sammenhænge, ​​såsom hvis du skal holde en tale, kan du blive anspændt og have svært ved at udtale ord, som du forventer. Det kan også ske, hvis du skal holde et oplæg på arbejdet, eller hvis du skal præstere, kendt som præstationsangst.

Hvorfor angsten for eksamen?

Mange af dem, der kommer i klinikken for at få behandling for angst, forklarer, at der er sket noget i deres liv, som bekymrer dem. Normalt noget simpelt eller hverdagsagtigt, og vi lader det blive større og større med alderen. I sidste ende er det så slemt, at man ikke kan styre det. Det store pres, som mange unge oplever i dag, har også en væsentlig betydning for angsten. Presset kommer mange steder fra, både fra sociale medier, men også fra det igangværende karakterræs, hvor kun de bedste er gode nok. Det kan være en usund kultur, da flere og flere unge bekymrer sig om eksamen.

Hypnosebehandling eksamensangst Kolding

Jeg har behandlet mange mennesker for eksamensangst med fremragende resultater. Herefter vil det være i en mere kontrollerbar fase, du vil ikke mærke det “sorte klap”, og du vil ikke stoppe helt op og puste ud. Du kan præsentere dine planer og sikre dig de økonomiske ressourcer, du skal bruge til at tage eksamen. Jeg har behandlet testangst med hypnose i over 10 år, så jeg har et væld af erfaring. Du kan også få adgang til et bibliotek med gratis hypnose-lydfiler.

Hypnose Kolding
Eksamensangst Kolding