Slip for din fobi

Hypnoseterapi fobi Kolding

Ved J-HYPNOSE
VEJEN UD AF FOBIENS GREB

I over 10 år har jeg behandlet fobier I min hypnoseklinik med rigtig gode resultater. Hypnose mod fobi er en yderst effektiv og skånsom behandlingsform, og du vil mærke resultaterne med det samme.

Hvad er fobi?
Denne lidelse er en form for irrationel frygt, der måles på, hvad du er besat af. Vi ved alle, at edderkopper ikke er farlige, men for dem med fobier er de ikke i overskud til at være sammen med dem. Nej. Agorafobi opstår normalt i barndom, hvor forældrene kan være blevet “smittet” med araknofobi. Denne frygt er vedvarende i os og kan udvikle sig. Den er meget vigtig i farlige situationer, fordi hjernen signalerer at flygte, og denne flugtmekanisme bruges, når der er fare. Det anbefales dog ikke pludselig at gå i panik, når du ser en edderkop. I hverdagen kan lidelsen være meget invaliderende, fordi angsten giver dem mulighed for at undgå forskellige situationer, og nogle bliver hjemme, når de bliver spurgt om, hvad de er bange for, såsom edderkopper.
 
behandling med hypnoseterapi

Hypnose Kolding fra J-Hypnose har stor erfaring med denne behandling og er en stor hjælp til behandling af fobier. Folk skal normalt udstå en eller to behandlinger, hvorefter de kan leve et helt normalt liv, ikke domineret af lidelsen. Denne lidelse kan være invaliderende og meget ubehagelig, så det er vigtigt at gøre noget ved det, samt andre mennesker, ofte børn, som vil opleve det samme senere i livet.Der er også risiko for at overføre fobien til Har du spørgsmål om fobier og hvordan du behandler dem, så send en mail til jacob@j-hypnose.dk eller ring på 30502503, så vi sammen kan drøfte dit specifikke emne. Læs mere om fobi her

Hypnose Kolding
Fobi hypnose Kolding