Professionel hypnoseterapi mod angst

Hypnose
Ved J-HYPNOSE
Kom ud af angstens greb
hypnoseterapi angst:

J-hypnosis er en anerkendt hypnoseklinik i Vejle og har over 10 års erfaring med behandling af angst. Hypnoterapi er en meget effektiv og skånsom behandlingsform. Der er flere typer af angst:

Panik-angst:

Panikanfald opstår pludseligt og uden varsel, og denne type angst er ofte isoleret. Denne tilstand kan være ekstremt ubehagelig og svær at identificere. Hypnoterapi mod panikangst behandles normalt i to sessioner, og i langt de fleste tilfælde er behandlingen kontinuerlig. I over 10 år behandler jeg panikangst på min hypnoseklinik i Vejle, jeg behandler også hjemme i Horsens.

Generaliseret Angst

Generaliseret angst: Dette er en almindelig tilstand, og for de fleste mennesker er den svær at identificere. Det kan afhænge af situationer lige fra milde til meget voldsomme. Hypnoterapi til generaliseret angst er meget effektiv og kræver en dybdegående samtale forud for behandlingen. Generaliseret angst behandles normalt i 2-3 behandlinger. Kontakt venligst J-Hypnosis for mere information. hypnoterapeut Kolding hos J-HYPNOSE, gratis hjemmebesøg.

Andre angsttyper

Ud over de beskrevne former for angst er der mange andre former og træk ved lidelsen, som kan være: åndenød, brystsmerter, svimmelhed, svedtendens, hjertebanken mv. De fleste tilfælde af angst kan behandles med hypnoterapi. Men i nogle tilfælde kan medicinsk behandling være nødvendig. Jeg opfordrer altid mine klienter til at kontakte deres læge, hvis symptomerne er utålelige og alvorlige. Kontakt venligst klinikken, hvis du ønsker mere information om angstbehandling.
 
Hypnoterapi. behandling af angst
 
Eksamensangst. Hypnoterapi mod eksamensangst er almindelig, og denne angst behandles ofte af unge, der forbereder sig til eksamen for første gang. Det sker dog også i voksenalderen, når man skal optræde, holde tale eller tage initiativ til et møde, hvor angsten kan tage overhånd.
 
Frygt for nåle: Mange mennesker er bange for nåle, især når de har brug for en vaccine eller blodprøve. Frygten for nåle behandles effektivt med hypnose.
 
Fobier: Fobier er en forholdsvis mild form for angst, der også behandles med hypnose, du kan læse mere om fobier her.
 
Hypnose Kolding
angst hypnose Kolding