Behandling af depression Horsens

hypnose behandling
Ved J-HYPNOSE
VEJEN TIL ET ØGET SELVVÆRD OG LIVSKVALITET

hypnose Horsens

J-hypnose, har over 10 års erfaring med behandling af depression gennem hypnose, og med fremragende resultater. Hypnose mod lidelsen er effektiv til at få dig til at føle dig bedre og ude af depressionens kløer. Dette er en lidelse, der rammer ca. en halv million danskere i sin levetid. lidelsen er både alvorlig og nedsætter livskvaliteten, mens den varer. Du ved aldrig, hvor længe forløbet varer. Hvis du tidligere har haft depression, er chancerne for at den vender tilbage fordoblet. Der er mange måder at behandle denne tilstand på, fra medicin til kognitiv terapi. Kvinder har dobbelt så stor risiko for at udvikle lidelsen som mænd. Du skal altid tale med din læge, hvis du har selvmordstanker, og hvis tankerne bliver så voldsomme, at du ikke kan styre dem, skal du kontakte den nærmeste psykiatriske skadestue.
 

Hypnoseterapi depression:

Med milde symptomer, såsom træthed, tristhed og tristhed, har mange mennesker en tendens til at lade det stå til. Det er vigtigt at gøre noget ved symptomerne – jo tidligere du opdager en lidelse og kommer i behandling, jo mindre sandsynlighed er der for at blive til en alvorlig depression. lidelsen er klassificeret fra mild til svær depression. Når lidelsen er mild, er hypnoterapi en effektiv behandling, og du bør se en øjeblikkelig ændring i dine symptomer. Og tager du antidepressiva, er hypnose et godt supplement. Har du spørgsmål vedrørende Horsens  hypnoterapi mod depression, kan du altid kontakte J-hypnose på 30502503 eller mail jacob@j-hypnose.dk. Der er telefon-, weekend- og aftentimer, så du altid kan holde kontakten.
 

Hvorfor vælge J-hypnose?

Jeg har stor erfaring med behandling af depression med hypnose og har arbejdet målrettet i over 10 år i egen klinik i Vejle, jeg har også privat terapi i Horsens. Flere gange om året gennemgår jeg peer-to-peer kvalitetstjek og holder mig opdateret på området både hvad angår kurser og terapier. Hvis du har spørgsmål vedrørende Depression Hypnose kan du kontakte mig her, på e-mail eller på telefon på 30502503

Hypnose Kolding
Depression hypnose Kolding